3. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac _ PROGRAM

3. regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac ove godine se održava 7.04.2017. , na otoku Pagu – hotel Luna. Organizatori su objavili program a mi POZIVAMO sve zainteresirane za odlazak na Forum da nam se jave na e mail adresu Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. - za sve prijavljene u Turističku zajednicu ured će napraviti prijavu za Forum i organizirati prijevoz autobusom ( ako bude mali broj prijavljenih za autobus organizirani odlazak će se otkazati ), što ne znači da svatko od vas može samostalno organizirati odlazak na Forum.


Prijave molim na e mail najkasnije do 3.04.2017. godine.

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac

07.04.2017.

Jakišnica, otok Pag - hotel "Luna"

HGK logo

 

 

Dragi domaćini,

početkom ožujka najavili smo održavanje Regionalnog foruma obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac, koji će se održati 7. travnja u hotelu "Luna" u Jakišnici na otoku Pagu.

Treću godinu zaredom, sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac pri Hrvatskoj gospodarskoj komori - ŽK Otočac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz kontinuirane potrebe za ukazivanjem na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije i promoviranje turističkih potencijala, razvojem selektivnih oblika turizma i njihovom promocijom, razmjenom informacija i upoznavanjem potencijalnih partnera, informiranošću o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnostima rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativnim rješenjima važnim za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanjem privatnog i javnog sektora, a sve u cilju kvalitetne promidžbe i brendiranja destinacije.

Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Domaćini obiteljskog smještaja imaju priliku izravno s predstavnicima institucija raspraviti aktualnu problematiku koja opterećuje poslovanje. Odabrani izlagači predstaviti će najbolje domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj te ovakvim umrežavanjem forum doprinosi povećanju potrošnje domaćih proizvoda i usluga kroz turizam.

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta u hotelu Luna je ograničen pa ukoliko se niste do sada već prijavili, molimo izvršite online prijavu.
Ovdje možete preuzeti:

Ovdje možete preuzeti: PROGRAM DOGAĐANJA

 

Natječaj za prijem u radni odnos zaposlenika (m/ž) na neodređeno vrijeme za radno mjesto administrativni referent- tajnik; obavijest kandidatima i poziv za testiranje

 

Kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete natječaja upućuju se na daljnu evaluaciju u okviru natječajnog postupka:

1. MirelaKolić, Drežnik Grad 116, Rakovica

2. Andrej Grgurić, M.Vrhovca 21, Karlovac

3. Ivana Hodak, Irinovac 148 B, Rakovica

4. Suzana Pavlić, Tuk 5, Saborsko

5. Ana Pemper, Lipovača 58, Rakovica

6. Alen Škrtić, Drežnik Grad 99, Rakovica

7. Daniela Šimić, Rakovica 25, Rakovica

8. Kristina Špehar, Čatrnja 110 A, Rakovica

9. Danijela Pavličić, Irinovac 154 A,Rakovica

10. Antonela Čorak, Grabovac 263 B, Rakovica

11. Maja Hodak, Lipovača 52 A, Rakovica

12. Marija Smolčić Barić, Ulica kralja Zvonimira 33, Slunj

13. Vedrana Krizmanić, Selište Drežničko 97, Rakovica

14. Antonio Bićanić, Čatrnja 135, Rakovica

15. Milan Čančar, Grabovac 159, Rakovica

16. Mladen Mateša, Juranovo brdo 32, Duga Resa

17. Božica Ostrun, Rakovica 120, Rakovica

18. Josip Klarić, Goljak 31, Draganić

19. Ana Rendulić, Plitvička 50, Slunj

20. Valentina Petrak, Gorica 17, Duga Resa

21. Marta Janeš Butina, Jurja Belkovića 15, Slunj


Sve bitne informacije o nadolazećoj proceduri evaluacije i provedbi testiranja možete pročitati u priloženom dokumentu Poziv na testiranje, podaci o plaći i način testiranja.


Dodatne informacije o rezultatima administrativne i formalne provjere prijava kandidata/kinja možete pročitati u dokumentu Izvještaj s otvaranja prijava kandidata/kinja i provjera formalnih uvjeta natječaja.

POSTAVLJANJE TURISTIČKE / SMEĐE SIGNALIZACIJE – SMJEŠTAJNI OBJEKTI

 

Turistička zajednica općine Rakovica je tijekom 2016. godine izradila elaborat i dobila suglasnost Hrvatskih cesta d.o.o. za postavljanje turističke signalizacije na području općine Rakovica, uz državne ceste D1 i D42 u skladu sa Pravilnikom o turističkoj i ostaloj signalizaciji na cestama ( NN 87/2002 ). Elaborat je javno dostupan na našim stranicama te pozivamo sve one kojih se to tiče da postupe u skladu s njim.

Također, pozivamo sve naše iznajmljivače da nam se jave ukoliko su ovaj problem zainteresirani riješiti zajedno s nama. Turistička zajednica je u svom Planu rada za 2017. godinu izdvojila sredstva za turističku signalizaciju kojima će pokriti do pola vrijednosti investicije a ostatak moraju financirati sami objekti, što znači da ćemo za one koji žele ( sufinanciraju sa iznosom od 600,00 kn ) izvršiti nabavu i postavljanje znakova
Zašto iznos od 600,00 kn; jedan znak 34x150 stoji 460,00 kn ( rade se dva takva znaka ) , plus stupovi 50,00 kn po metru, troškovi prijevoza i postavljanja iznose ukupno oko 1.100,00 kn
Molila bih sve one koji su zainteresirani za ovakvu vrstu suradnja da nam se jave na naš e mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. , i krećemo s poslom.

U dogovoru s Hrvatskim cestama neće se ići represivnim mjerama uklanjanja svih nelegalnih tabli već ovim postupkom postepene zamjene. Mi ćemo inzistirati da se ove godine što više toga zamjeni odnosno da sve nove table budu u skladu s elaboratom, a iza toga će slijediti izdavanje rješenja o uklanjanju svih nelegalnih koje budu ostale na terenu.

Ovdje preuzmite: Elaborat

Ovdje preuzmite: Katastar znakova

Ovdje preuzmite: Projekt Rakovica

Ovdje preuzmite: Suglasnost


Convert 

into

  

 

Promotivni wideo Lika Karlovac Promotivni wideo Baraćeve spilje Rakovica na Dobro jutro,Hrvatska!